Vlees.nl

Wat voor vlees zit er in een kroket?

Wat voor vlees zit er in een kroket?

Wanneer je thuis zelf kroketten wil maken, kun je het beste runderpoulet of kalfspoulet gebruiken.

Domein: vlees.nl Bekijk meer

Als je ontdooid vlees weer invriest daarna weer ontdooit ...

Als je ontdooid vlees weer invriest daarna weer ontdooit ...

Vlees opnieuw invriezen en ontdooien kan geen kwaad, mits het op de juiste wijze wordt gedaan en het product goed wordt bereid. Het kan wel zo zijn dat door ...

Domein: vlees.nl Bekijk meer

Vlees invriezen en ontdooien: facts & fabels

Vlees invriezen en ontdooien: facts & fabels

Bewaartijd ingevroren bereid vlees: 2 – 3 maanden. De ideale bewaartemperatuur voor vlees in de vriezer is -18 graden Celsius of lager. Slimme tips voor vlees ...

Domein: vlees.nl Bekijk meer

Waarom geen vlees op Goede Vrijdag?

Waarom geen vlees op Goede Vrijdag?

Op deze dag eten sommige Katholieken geen vlees. Dat heeft te maken met de vastentijd.

Domein: vlees.nl Bekijk meer

Recept: Zuurkoolschotel met worst en spek

Recept: Zuurkoolschotel met worst en spek

1 rookworst, 100 g ontbijtspek (in plakjes), 500 g zuurkool, 1 dl witte wijn, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, snufje zout, snufje peper.

Domein: vlees.nl Bekijk meer

Mag je vacuüm verpakt vlees invriezen?

Mag je vacuüm verpakt vlees invriezen?

Het is belangrijk dat producten, die worden ingevroren, goed zijn verpakt (met goede folie) om uitdroging tegen te gaan. Het hoeft niet perse vacuüm te zijn, ...

Domein: vlees.nl Bekijk meer