Krieltjes airfryer recept

Facebook Share Twitter Share LinkedIn Share Pinterest Share E-Mail Share

Bereid heerlijke krieltjes uit de airfryer met een krokant laagje. Eenvoudig recept voor perfect gekruide krieltjes als bijgerecht.

Krieltjes uit de airfryer recept - Allerhande

Krieltjes uit de airfryer recept - Allerhande

Aan de slag. 1. Verwarm de airfryer voor op 180 °C. 2. Was de krieltjes en droog ze in een schone theedoek. Haal de naaldjes van de takjes rozemarijn en snijd ...

Domein: ah.nl Bekijk meer

Krieltjes uit de Airfryer

Krieltjes uit de Airfryer

Makkelijk recept voor Airfryer krieltjes met knoflook, citroenrasp en kruiden. Krokant van buiten, zacht van binnen – klaar in 20 minuten!

Domein: uitpaulineskeuken.nl Bekijk meer

Krieltjes uit de airfryer recept

Krieltjes uit de airfryer recept

Ingrediënten · 600 gram krieltjes (voorgekookt) · 2 eetlepels olijfolie · 1 theelepel paprikapoeder · 1 theelepel knoflookpoeder · zout en peper (naar smaak) ...

Domein: airfryeronline.nl Bekijk meer

Kruidige krieltjes uit de airfryer

Kruidige krieltjes uit de airfryer

Verwarm de airfryer voor op 200 graden. Doe de olijfolie, oregano, gesnipperde sjalot, fijngehakte knoflook en een flinke snuf grof zeezout in een ovenschaal.

Domein: jumbo.com Bekijk meer

Krokante Krieltjes uit de Airfryer: Eenvoudig Recept & Tips

Krokante Krieltjes uit de Airfryer: Eenvoudig Recept & Tips

Bakken in de Airfryer: Plaats de gekruide krieltjes in de Airfryer mand. Bak ze gedurende 10 minuten op 160°C. Na 5 minuten even door elkaar ...

Domein: airfryer-specialist.com Bekijk meer

De allerbeste aardappeltjes uit de Airfryer

De allerbeste aardappeltjes uit de Airfryer

Stap 1Verwarm de Airfryer voor op 200 graden. · Stap 2Meng in een grote kom de aardappeltjes met de olijfolie, knoflookpoeder, Italiaanse en cajun kruiden. · Stap ...

Domein: elle.com Bekijk meer

In de airfryer geroosterde krieltjes en wortelen met ...

In de airfryer geroosterde krieltjes en wortelen met ...

Bak 20 minuten in de airfryer op 180°C. Schud halverwege de baktijd een keertje op. Lekker bij gebraad of bij geroosterd gevogelte.

Domein: libelle-lekker.be Bekijk meer

Laat hier uw reactie achter